Påsken 2019

Lørdag 13/4:

Lammestek – tar ca 2 timer å steke. Glemte å ta ut på morgenen => lang steketid, nesten 3 timer for en stek på 1,4 kg.

Kokte poteter

Rotgrønnsaker

Saus for lam

Rødvin

Multer og fløte. Tok ut 500 gr. Veldig passende.

Lettvinte Wienerbrød

14/4: Vellykket, middagen endte kl. 19.10 – p.g.a. steken som brukte lang til for å komme til 65 grader.

**********************************

Tuddal:

Formkake m/kakao + lettvinte wienerbrød

 

Torsdag 18/4

Jan m/fam til middag

2 fl Rødvin + 2 solo

 

Pose grønn salat

Kyllinggryte 

Brød til + meierismør. Brødet tar 2 timer å lage

 

Dessert: vaniljeis med eple/bringebær pai

Kake: lettvinte wienerbrød – noen med melisglassur

 

Fredag 19/4

Strimlet svinekjøtt i sursøt saus med ris

 

Lørdag 20/4

Middag hos Jan

 

Søndag 21/4

Kyllingpai med brokkoli

Rødvin

 

Mandag 22/4

Kyllingpai fra dagen før, til lunch eller tidlig middag

Comments are closed.