Havreflarn med sukrin

Kilde: http://www.greta-g.no/slik-lager-du-sunne-spro-havreflarn/

 

Ingredienser

  • 75 g smør
  • 100 g havregryn
  • 100 g sukrin
  • 1 stk egg
  • 1 ts bakepulver

 

Slik gjør du det

  1. Smelt smøret i en kjele. Rør inn havregrynet.
  2. I motsetning til vanlig eggedosis er det viktig at du pisker egget luftig før du tilsetter sukrin her. Tilsett sukrin litt og litt mens du pisker.  Pisk til eggedosis.
  3. Vend inn bakepulver og havregrynblandingen, med en slikkepott.
  4. Legg smĂĽ hauger med en teskje pĂĽ et bakepapir. Pass pĂĽ at det er nok avstand mellom kakene, eller sĂĽ ender du med en stor kake nĂĽr de flyter ut under steking. Beregn 9 – 10 kaker per brett
  5. Stekes i ovnen pĂĽ 200 grader i 5-6 minutter. Oppbevares i tett kakeboks.

 

Comments are closed.