Pastagrateng med laks og blomkĂĽl

Laks og blomkĂĽl grateng – Fiskeretten som bĂĽde store og s… | Gladkokken

Oppskrift funnet 28/9-23

1 person (meg)

  • 1 stk smĂĽ blomkĂĽlhoder
  • 300 gram salma laks
  • makaroni
  • ost av valgfri type
  • hvit saus

Sette pĂĽ to kjeler med vann pĂĽ full varme. Den ene er til makaroni, den andre er til blomkĂĽlen. Sett pĂĽ oven pĂĽ 250 eller varmluft kombinert med grill element. NĂĽ er det bare ĂĽ begynne pĂĽ sausen.

Finn frem en kjele og lag sausen

Nü er det bare ü finne frem en ildfast form og legg i blomkül, makaroni og sausen. Rør godt rundt sü sausen sprer seg godt rundt pü blomkülen og inn i makaronien. Del laksen opp i passe store stykker og legg rett i formen. Fisken blir ferdig i ovnen de siste minuttene. Strø over litt ost og sett inn i oven. Stek i 5-10 minutter til osten begynner ü bli gylden og fin.

Da er middagen klar til servering. Lykke til

 

Comments are closed.