Pastaform med pølse og brokkoli

KIlde: https://www.tine.no/oppskrifter/middag-og-hovedretter/pasta-og-ris/pastaform-med-p%C3%B8lse-og-brokkoli

 

2 porsjoner (1 person)

 

Ingredienser

150 gtørr penne eller annen pasta
½ stkbrokkoli
1 ½ stkpølser, gjerne smaksrike
2 stkegg
2 dlTinemelk® Lettmelk 1,2 % fetteller annen type
⅛ tssalt
⅛ tsnykvernet pepper
½ dlJarlsberg® Revet eller annen god ost
2 stktomater, stekte

 

Slik gjør du det

  1. Sett stekeovnen på 225 °C.
  2. Kok pastaen som anvist på pakken, og legg i buketter av brokkolien når det er igjen noen minutter av koketiden. La det renne av i et dørslag.
  3. Skjær pølsene i skiver. Visp sammen egg og melk med en gaffel, tilsett salt og pepper.
  4. Hell den avrente pastaen og brokkolien i bunnen av en ildfast form. Legg i pølsene og hell over eggblandingen. Strø osten på toppen.
  5. Stek midt i ovnen i ca. 30 minutter. La tomatene steke med i ovnen de siste 5 minuttene. Server dem ved siden av gratengen.

Comments are closed.