Pasta med kylling og bacon

Pasta med kylling og bacon

Kilde: http://mattips.org/pasta-med-kylling-og-bacon/

Man kan nesten ikke gjøre feil når man kombinerer kylling og bacon i en og samme rett. Legger du til en riiiikelig klunk (og vel så det) fløte som her, har du en definitiv vinner!

Ingredienser:

500 gram pasta penne
1 liten boks matfløte
2 kyllingfileter
1 pakke bacon i skiver
1 halv rød paprika
2 hvitløksfedd (3 om du er veldig glad i hvitløk)
En halv purre
Frisk basilium og/eller timian (kan sløyfes, evt. Bruk tørkede varianter)
Salt og pepper

Fremgangsmåte:

1. Skjær kyllingen i mellomstore biter og kutt baconet i små strimler (Bare ta ut alt av pakken og skjær over på tvers). Kutt purren i ringer og skjær paprikaen i skiver.

2. Kok opp vann til pastaen. Ha pastaen i vannet samtig som du varmer opp en stekepanne. Pasta penne skal koke i ca. 11 minutter.

3. Brun kylling og bacon i litt olje eller smør på høy temperatur. Senk så varmen på plata og tilsett paprikaen.

4. La dette surre litt før du heller over fløten. Tilsett grovhakket timian og basilikum samt salt og pepper. La det hele koke inn noe.

5. Når det kun er ca. 2 minutter til pastaen er ferdig har du oppi purre og hvitløk. En hvitløkspresse fungerer aller best, men du kan også finhakke den.

6. Sil vannet av pastaen og legg den tilbake i kasserollen. Ha innholdet i stekepannen over, og rør godt.

Server og nyt!

Comments are closed.