Pannekake med røkelaks og stekt potethakk

Kilde: Pannekake med røklaks og dill – Ungkarskokken og Potethakk – Ungkarskokken

Pannekaker | Oppskrift og video – MatPrat

Pannekakerøren:

  • 2 stk. egg
  • 1,5 dl hvetemel eller 50/50 siktet og sammalt hvetemel
  • 0,25 ts salt
  • 2,5 dl melk
  • 0,5 ss smør

Bland mel og salt. Tilsett halvparten av melken. Visp sammen til en tykk og klumpfri røre. Tilsett resten av melken. Visp inn egg. La pannekakerøren svelle i ca. ½ time.

Fyll:

  • 100 gr røkelaks
  • 1/2 løk
  • 2 ss dill

Grovkutt laksen, finhakke løken og dill.

Ha en skje smør i en varm teflonpanne. Legg oppi litt røklaks, dill og løk. La det frese i noen korte sekunder.

Potethakk:

3 poteter skåret i små biter

Fres potet i varm panne

 

Comments are closed.