Kylling med smak av Middelhavet

Kilde: Kylling med smak av Middelhavet | Oppskrifter | REMA 1000

 

1 – 2 personer

Ingredienser

1 stk
Stange kyllingbryst med pancetta og kryddersmør
300 gr
SmĂĽpoteter
1.5 ss
Olivenolje
0.5 pk
Cherrytomater pĂĽ gren
0.25 potte
Basilikum
0.5 ts
Eplesidereddik (eller hvitvinseddik)
1.5 ss
Olivenolje
0.5 stk
Brokkoli
0.5 klype
Salt og pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Sett ovnen pĂĽ 200 grader varmluft.

Trinn 2

Del potetene i store biter. Kok potetene møre i saltet vann. Sil av vannet og legg i en ildfast form. Ha olivenolje over. Salte og pepre.

Trinn 3

Sett kylling og poteter midt i ovnen i 20 minutter. Sjekk at de er gjennomstekt.

Trinn 4

SkjÌr buketter av brokkoli, skrell stilken og skjÌr den i terninger. Kok i lettsaltet vann til brokkolien er mør. Skyll i kaldt vann for ü beholde den friske grønnfargen.

Trinn 5

SkjĂŚr cherrytomatene i fire. Bland med brokkoli. Grovhakk basilikumblader.

Trinn 6

Bland 3 ss olivenolje og eddik. Vend grønnsakene med dressing og grovhakket basilikum. Smak til med salt og pepper, og server med kylling og poteter.

 

 

Comments are closed.