Bringebærparfait

Kilde: https://www.tine.no/oppskrifter/desserter/fromasj-og-mousse/bringeb%C3%A6rparfait

Hjemmelaget parfait (uttales “parfé) er en frisk dessert som du lager på et blunk, men du må beregne tre timer for desserter å stivene i fryseren. Rett før servering pynter du med krem, revet sjokolade og lekre bringebær på toppen.

4 porsjoner

Ingredienser

3 dlTINE Kremfløte
4 dlfrosne bringebær
3 stkeggeplommer
1 dlmelis
2 tskakao

PYNT

1 dlTINE Kremfløte
50 gsjokolade, grovt revet
8 stkfriske bringebær

Slik gjør du det

  • Visp fløten til krem. Mos bringebærene og rør dem sammen med eggeplommene, melis og kakao.
  • Bland med kremen og hell i porsjonsglass. La parfaiten stå i fryseren i 3-4 timer slik at den stivner.
  • En parfait bør stå minst 40 minutter i kjøleskapet før du serverer den. Pynt med vispet krem, revet sjokolade og friske bringebær.

 

 

Comments are closed.