Oboykaker med melkesjokoladebiter

Kilde: http://www.detsoteliv.no/oppskrift/oboykaker-med-melkesjokoladebiter

 

Ingredienser: 12 stk (6 stk)

2 eggehviter (1)
1 dl melis 1/2 dl)
1 ts vaniljesukker (1/2 ts)
2 dl Oboy sjokolademelkpulver (1 dl)
1,5 dl hvetemel (0,75 dl)
50 g melkesjokolade (25 gr)

Sett ovnen pĂĽ 175 grader.

 

FremgangmĂĽte:

Visp eggehvitene sammen med melisen i ca. 1 minutt.

Rør i vaniljesukker og Oboypulveren. Rør deretter i hvetemelet. Det skal bli en tykk og kompakt deig.

Hakk melkesjokoladen og bland inn i deigen til slutt.

Form deigen til 12 kuler som settes utover en bakepapirdekket stekeplate. Trykk kakene litt flatere med fingrene (de flyter ikke noe sĂŚrlig utover under stekingen).

Stek kakene ved 175°C i 10-12 minutter.

Kakene skal fortsatt vÌre helt myke nür de tas ut av ovnen (se tips).

Avkjøl kakene en stund pü platen før de flyttes over pü rist.

 

 

Comments are closed.