Oboykaker med melkesjokoladebiter

Kilde: http://www.detsoteliv.no/oppskrift/oboykaker-med-melkesjokoladebiter

 

Ingredienser: 12 stk (6 stk)

2 eggehviter (1)
1 dl melis 1/2 dl)
1 ts vaniljesukker (1/2 ts)
2 dl Oboy sjokolademelkpulver (1 dl)
1,5 dl hvetemel (0,75 dl)
50 g melkesjokolade (25 gr)

Sett ovnen på 175 grader.

 

Fremgangmåte:

Visp eggehvitene sammen med melisen i ca. 1 minutt.

Rør i vaniljesukker og Oboypulveren. Rør deretter i hvetemelet. Det skal bli en tykk og kompakt deig.

Hakk melkesjokoladen og bland inn i deigen til slutt.

Form deigen til 12 kuler som settes utover en bakepapirdekket stekeplate. Trykk kakene litt flatere med fingrene (de flyter ikke noe særlig utover under stekingen).

Stek kakene ved 175°C i 10-12 minutter.

Kakene skal fortsatt være helt myke når de tas ut av ovnen (se tips).

Avkjøl kakene en stund på platen før de flyttes over på rist.

 

 

Comments are closed.