Makaronigrateng med falukorv

Kilde: http://www.godt.no/#!/oppskrift/3613/makaronipudding-med-falukorv 

Makaronipudding med falukorv

Oppskriften på godt.no er litt for stor for en person, derfor er porsjonen halvert her + justert litt:

50 gr falukorv
Brokkoli og purre (evnt. noe annet)
2 dl fullkorns makaroni
1 egg
1 dl lettmelk
salt og pepper

Varm stekeovnen til ca 240 grader.
Kok makaroni, som beskrevet på pakken.
Kok brokkoli og purren i 5 minutter.
Skjær opp falukorv.
Ha alt i en ildfast form.
Visp melk, egg, salt og pepper – og hell det over.
(Strø evnt. litt ost over)

Stek formen i ca 10 minutter, til eggestanden har stivnet.

Server gjerne med en frisk salat.
Evnt. brød.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *