Kyllingfilet med pasta

Kilde: https://www.matprat.no/oppskrifter/kos/kylling-med-fersk-pasta/

 

2 porsjoner (meg)

INGREDIENSER

  • 2 stk kyllingfilet
  • 1 stk gulrot
  • 1⁄2 stk grønn squash

Ostesaus:

  • 1 ss smør
  • 2 ss hvetemel
  • ca. 3 dl melk
  • ca. 1 dl revet hvitost
  • 2 ss hakket frisk basilikum
  • ca. 1⁄2 ts salt
  • ca. 1⁄4 ts pepper

 

  • 250 g fersk pasta

SLIK GJØR DU

  1. Smelt smør i en kjele ved svak varme. Tilsett hvetemel og rør blandingen jevn. Ta kjelen av platen. Tilsett litt og litt av melken og rør klumpfritt mellom hver gang. Sett kjelen tilbake pü platen og kok opp mens du rører godt. La sausen smükoke i ca. 10 minutter. Rør inn revet ost og basilikum. Smak til med salt og pepper.
  2. Stek kyllingfiletene i en panne med margarin pü middels varme i 2 minutter pü hver side. Etterstekes pü lav varme under lokk i 4 minutter. SkjÌr filetene i skiver.
  3. SkjÌr gulrot og squash pü langs med en ostehøvel, slik at det blir lange, tynne strimler.
  4. Kok fersk pasta etter anvisning pü pakken. Ha i grønnsakene nür det er 2 minutter igjen av koketiden.

Server kyllingfilet med kokte grønnsaker og fersk pasta.

Comments are closed.