Kyllingpai med brokkoli og bacon

Laget første gang 3/12-2016.

Form: ca 26 cm

Ingridienser:

Kjøp en ferdig paibunn (finnes flere varianter).

Fyll:

1/2 ferdig stekt kylling
1 pk bacon (strimler).
Noen smĂĽ buketter med brokkoli (kjøp sĂĽ lite hode som mulig – fersk!!)
1 liten pose revet gulost

1 beger Creme Fresh (light). Bruk ca 3/4.
3 egg
0,75 dl lett melk

Slik gjør du:

Sett ovnen pĂĽ 210 grader.
Legg paibunn-deigen i paibunnen, enten med bakepapiret eller om du smører paibunnen med smør/olje.
Stikk noen hull med en gaffel i paibunnen
Forstek paibunnen i ca 12 minutter – nederste rille
Sett ovnen pĂĽ 225 grader

Del kyllingen i passende biter – fjern alle bein.
Klipp baconet i passende (3-4 cm) biter og stek det
Del opp brokkoli i smĂĽ buketter
Bland dette sammen

Ha fyllet i den forstekte paibunnen

Pisk sammen creme fresh, egg og melk – tilsett gjerne litt salt og pepper.
Hell dette over paien
Strø ost pü toppen

Stek paien i ca 25 minutter pĂĽ 225 grader – nederste rille.

Serveres med en grønn salat, noe brød – og gjerne rødvin.

Comments are closed.