Laksefilet med sellerirotmos og grønnkålmix

Kilde: Laksefilet med sellerirotmos | Oppskrift | Meny.no

Ingredienser

  • 2 stk lakseporsjoner
  • 0,5 pose grønnkål mix
  • 1 pose sellerirotmos
  • 1 boks syltet rødløk
  • 100 g runde sukkererter

Justert oppskrift 19/3-23:

Meg og far

  • 4 stk laksefile a 125 gr
  • 1 pose grønnkålmix
  • 1/2 sellerirot
  • 4 poteter
  • Matfløte eller kremfløte
  • 1 pose sukkererter

Slik gjør du (19/3-23)

  • Lag sellerirotmose – se Selleri- og potetmos | Oppskrift – MatPrat  eller Sellerirotmos | FRUKT.no
  • Ovnsbakt laksefile:
  • Sett stekeovnen på 180 °C.
  • Skjær laksen i ca. 3 cm brede stykker og dryss med salt og pepper.
  • Stek i 10 minutter
  • Ha grønnkålen i pannen sammen i 2 minuttene. Rør rundt innimellom.
  • Server laksen med grønnkål, sukkererter og sellerirotmos

 

Dessert

19/3-23 hadde jeg laget Sjokolademousse

Comments are closed.