Sjokoladepannacotta med bringebær

Kilde: http://www.godt.no/#!/oppskrift/7153/sjokoladepannacotta-med-bringebaer

Dette er en søt, frisk og uimotståelig dessert du gjerne kan lage dagen i forveien.

Ingredienser

3personer

Slik gjør du

  1. Splitt vaniljestangen på langs og skrap ut frøene. Ha vaniljestangen, vaniljefrøene, sukker, melk og 1 dl fløte i en kasserolle.
  2. Kok opp og la fløtemelken trekke smak mens gelatinplaten bløtlegges i kaldt vann. Finhakk sjokoladen og ha den over i en bolle.
  3. Varm opp fløtemelken på nytt og løs opp gelatinen i den varme væsken.
  4. Sil blandingen over sjokoladen. Rør til sjokoladen har smeltet, bruk gjerne en stavmikser – slik at blandingen blir helt glatt og jevn, men pass på så du ikke visper inn mye luft. Rør til slutt inn resten av fløten.
  5. Fordel blandingen i fire skåler eller glass og la panna cottaen stå kaldt til den stivner, minst 4 timer og gjerne natten over.
  6. Mos 1/3 av bærene sammen med et par teskjeer sukker og bland det sammen med resten av bærene. Topp panna cottaen med bringebær, og pynt med et mynteblad hvis ønskelig.

Comments are closed.