Påsken 2025

Lørdag 10/4 

Middag hos far: Gilde lammestek, med rotgrønnsaker og fløtegratinerte poteter

Ta ut av kjøleskapet på formiddagen (før lunch). Stek lammesteken på god varme stekepanne

Stekes i 125 grader i ovnen i 1 – 1 1/2 time for en stek på denne størrelsen. Tok 90 minutter for 670 gr i 2021. Ta ut på 65 grader.
Inn i stekeovn: ca kl 16.15. 1 time = 17.15 + 15 min = 17.30.  (La hvile i 10 – 15 minutter).

Rødvin: Kosevin 2023 – Vinmonopolet til 154,90 kr

Multer med kremfløte

Rotgrønnsaker:

Gulrot

Persillerot

Sellerirot

Rosmarin

Salt og pepper

Olje

 

Torsdag 17/4

Kjøre til Tuddal på formiddagen eller onsdag kveld.

Ta med noen boller – bakt søndag 13/4 eller mandag 14/4.

Jan, BK og Kristin til middag

Kyllinggryte med bacon og pasta – Matgodt – mat og muligheter

  • 850-900 gr kyllingfile
  • Fersk tagliatelle – 500 gr (Eldorado)

Sjokolademousse Lages hjemme onsdag – og legges i glass med lokk

1 flaske: Cavalchina Bardolino – Vinmonopolet til 152,90 kr (2025). Passer som aperitiff, fisk og lyst kjøtt (kylling).

2 flasker solo

Eplekake med krem

 

Fredag 18/4

Torskefilet med urtesmør – Matgodt – mat og muligheter 

Timian brukes til potetene her

1/2 flaske: rødvin  (vinmonopolet.no)

 

Lørdag 19/4

Middag hos Jan

 

Søndag 20/4

Grillpølser med potetmos

Kjøre hjem?

Mandag 21/4.

MIddag hjemme ? eller grillpølser m/potetmos

 

 

Comments are closed.