Lørdag 10/4
Middag hos far: Gilde lammestek, med rotgrønnsaker og fløtegratinerte poteter
Ta ut av kjøleskapet på formiddagen (før lunch). Stek lammesteken på god varme stekepanne
Stekes i 125 grader i ovnen i 1 – 1 1/2 time for en stek på denne størrelsen. Tok 90 minutter for 670 gr i 2021. Ta ut på 65 grader.
Inn i stekeovn: ca kl 16.15. 1 time = 17.15 + 15 min = 17.30. (La hvile i 10 – 15 minutter).
Rødvin: Kosevin 2023 – Vinmonopolet til 154,90 kr
Multer med kremfløte
Rotgrønnsaker:
Gulrot
Persillerot
Sellerirot
Rosmarin
Salt og pepper
Olje
—
Torsdag 17/4
Kjøre til Tuddal på formiddagen eller onsdag kveld.
Ta med noen boller – bakt søndag 13/4 eller mandag 14/4.
Jan, BK og Kristin til middag
Kyllinggryte med bacon og pasta – Matgodt – mat og muligheter
- 850-900 gr kyllingfile
- Fersk tagliatelle – 500 gr (Eldorado)
Sjokolademousse Lages hjemme onsdag – og legges i glass med lokk
1 flaske: Cavalchina Bardolino – Vinmonopolet til 152,90 kr (2025). Passer som aperitiff, fisk og lyst kjøtt (kylling).
2 flasker solo
Eplekake med krem
Fredag 18/4
Torskefilet med urtesmør – Matgodt – mat og muligheter
Timian brukes til potetene her
1/2 flaske: rødvin (vinmonopolet.no)
Lørdag 19/4
Middag hos Jan
Søndag 20/4
Grillpølser med potetmos
Kjøre hjem?
Mandag 21/4.
MIddag hjemme ? eller grillpølser m/potetmos