Kilde: Kylling med smak av Middelhavet | Oppskrifter | REMA 1000
1 – 2 personer
Ingredienser
1 stk | Stange kyllingbryst med pancetta og kryddersmør | |
---|---|---|
300 gr | Småpoteter | |
1.5 ss | Olivenolje | |
0.5 pk | Cherrytomater på gren | |
0.25 potte | Basilikum | |
0.5 ts | Eplesidereddik (eller hvitvinseddik) | |
1.5 ss | Olivenolje | |
0.5 stk | Brokkoli | |
0.5 klype | Salt og pepper |
Slik gjør du
Trinn 1
Sett ovnen på 200 grader varmluft.
Trinn 2
Del potetene i store biter. Kok potetene møre i saltet vann. Sil av vannet og legg i en ildfast form. Ha olivenolje over. Salte og pepre.
Trinn 3
Sett kylling og poteter midt i ovnen i 20 minutter. Sjekk at de er gjennomstekt.
Trinn 4
Skjær buketter av brokkoli, skrell stilken og skjær den i terninger. Kok i lettsaltet vann til brokkolien er mør. Skyll i kaldt vann for å beholde den friske grønnfargen.
Trinn 5
Skjær cherrytomatene i fire. Bland med brokkoli. Grovhakk basilikumblader.
Trinn 6
Bland 3 ss olivenolje og eddik. Vend grønnsakene med dressing og grovhakket basilikum. Smak til med salt og pepper, og server med kylling og poteter.